logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.
banner
About      Faq       Contact     Shop
Gratis verzending vanaf 50 euro Gratis retour Levering: 1-3 werkdagen Winkel te Merksplas
title image

Over ons

Vernieuwde winkel, vertrouwd adres
Shoppen bij Veja Fashion Factory

Kom zeker eens langs

De familie Jansen ontvang u met plezier

Veja Fashion Factory

In Merksplas kon je shoppen bij Veja en Fashion Factory. Twee zaken die op dezelfde plek lagen, maar toch elk apart bestonden. Daar komt nu verandering in! Je dan ook terecht bij Veja Fashion Factory, want samen worden ze één grote allesomvattende winkel op het vertrouwde adres Veldenbergstraat 67 te Merksplas.

 

Hetzelfde concept

In de vernieuwde winkel kan je nog steeds terecht voor mode van top tot teen en dat voor ieders budget. De basis blijft in principe dus hetzelfde, alleen beleef je nu onder één dak nog meer shoppingplezier! Het aanbod wordt uitgebreid met de meest trendy stukken, maar ook de vertrouwde merken zijn nog altijd beschikbaar. Zo vind je er een exclusieve shop van de merken Street One, Yaya, PME Legend, Selected, Eterna en Tamaris waar je de sfeer van het merk kan opsnuiven. Bovendien shop je hier niet enkel kleding, maar ook schoenen en lederwaren.

 

Zoveel meer dan shoppen

Daarbij kan je met de hele familie terecht bij Veja Fashion Factory, een lokale winkel die al sinds 1973 bestaat. Zo is er een ballenbad voor de kids voorzien en een foodcorner voor zij die een hongertje krijgen van al dat winkelen. Parkeren doe je op de ruime parking. Zeker een bezoekje waard dus!

De juiste route brengt je naar onze winkel in Merksplas (Klik Hier)