Betaalmogelijkheden webshop Veja Fashion Factory Merksplas

Betalen kan je met volgende middelen:

 

In de winkel te Merksplas kun je op de volgende manieren betalen:

 

 

 

 

Hoe kan ik betalen online en in de winkel?

 

Veja-Fashion Factory biedt verschillende keuzes aan om de bestelling veilig te betalen:

  • Bancontact
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard

 

In de winkel heb je twee mogelijkheden om met je kaart te betalen:

 

  • Je kaart in de betaalterminal invoeren: Kijk het bedrag na op het schermpje van de terminal. Als alles correct is, bevestig je de betaling door jouw kaart in de betaalterminal te steken en jouw geheime pincode van 4 cijfers in te voeren.

 

  • Contactloos: Houd je betaalkaart tegen de betaalterminal en je hebt contactloos betaald. Voor bedragen tot 25 euro is er in principe geen pincode vereist. Om veiligheidsredenen is dit wel vereist voor bedragen hoger dan 25 euro. De technologie die hiervoor wordt gebruikt is NFC, Near Field Communication. Dit is een straling die op enkele centimeters data kan uitwisselen zonder internetverbinding. Als er vier radiogolfjes op je kaart en de betaalterminal zijn afgebeeld dan kan je contactloos betalen.

 

Online betalen

 

Via de Webshop.

Bevestig in de webshop de inhoud van uw winkelmandje en kies Bancontact als betaalmethode.

 

Betaling.

De gebruiker volgt de instructies online samen met zijn digipass of kaartlezer.

 

Klaar!
U krijgt op uw scherm een bevestiging van de betaling. Klaar!

 

Hoe gebruik ik iDEAL?

 

Met iDEAL kan je in onze online shop een betaling uitvoeren. Met deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Nadat je iDEAL hebt geselecteerd in de betalingsmethoden, word je nadat je, je bank selecteert online doorgestuurd naar de login pagina van je bank. Hier kun je jezelf aanmelden als gebruikelijk met je rekeningnummer en pincode. Het systeem maakt automatisch een overdracht, waarin alle details van de aankoop worden verwerkt. Je ontvangt een bevestiging van de betaling die je kunt uitprinten.

 

Welke creditcards kan ik gebruiken?

 

Wij accepteren de volgende creditcards:

• Visa
• Master Card

 

De creditcard wordt op het moment van verzending belast en bij een retourzending op moment van binnenkomst gecrediteerd.

 

Als extra veiligheidsmaatregel, bieden wij de 3-D Secure proces “Verified by Visa en Mastercard Secure Code”. Nadat je in het bestelformulier het creditcardnummer van je Visa of Mastercard hebt ingevuld, maken wij een verbinding met de uitgever van je kaart; hiermee moet je, je identiteit bevestigen door middel van een code. Pas na een succesvolle autorisatie, wordt de creditcardbetaling uitgevoerd. Door dit extra niveau van beveiliging op je creditcard wordt misbruik door diefstal of duplicatie voorkomen.

 

Je kunt bij je bank informeren naar de veiligheid van je creditkaart en het gebruik van het nieuwe 3-D Secure proces

 

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

 

Ja, de aangegeven prijzen zijn allemaal inclusief BTW.

Zie ook onze Algemene Verkoopvoorwaarden